O prajitura simpla, delicioasa si fara multe calorii.
Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se bat ca pentru omleta, cu cele 30 grame de zahar. Peste ele, se adauga untul topit si laptele. Se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina cernuta. La sfarsit, se amesteca bine bucatile de mere in compozitia lichida. Consistenta trebuie sa fie putin mai groasa decat cea de clatite. Se toarna in forma de chec, tapetata cu hartie de copt, deasupra se pun migdalele si se da la cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 50 min. In loc de zahar, se poate folosi sos de curmale sau sirop de artar. Aproximativ 3 linguri pentru 30 grame de zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii