O prajitura simpla, delicioasa si fara multe calorii.
Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se bat ca pentru omleta, cu cele 30 grame de zahar. Peste ele, se adauga untul topit si laptele. Se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina cernuta. La sfarsit, se amesteca bine bucatile de mere in compozitia lichida. Consistenta trebuie sa fie putin mai groasa decat cea de clatite. Se toarna in forma de chec, tapetata cu hartie de copt, deasupra se pun migdalele si se da la cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 50 min. In loc de zahar, se poate folosi sos de curmale sau sirop de artar. Aproximativ 3 linguri pentru 30 grame de zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii