Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele pentru aluat, imparte aluatul
Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele pentru aluat, imparte aluatul in doua, si intinde-l. Aseaza o foaie intr-o tava unas cu margarina si tapetata cu faina, si presara cu pesmet. Aseaza umplutura cu mere si acopera cu cealalta foaie. Inteapa cu o furculita ca sa iasa aburii si coace prajitura in cuptorul preincalzit.
Se poate servi cu inghetata sau frisca.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Dulceata de gutui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii