Se framanta bine margarina cu faina si cu galbenusul crud. Se adauga apa si otetul amestecate. Se framanta in continuare pana se obtine un aluat consi
Se framanta bine margarina cu faina si cu galbenusul crud. Se adauga apa si otetul amestecate. Se framanta in continuare pana se obtine un aluat consistent. Se imparte coca in 2 parti si se bat cam de 30 de ori fiecare. Se unge tava cu margarina si se intinde prima foaie in tava. Aceasta se inteapa cu furculita ca sa se coaca bine.
Merele se rad, se storc de zeama si se calesc cu zaharul. Spre final se adauga scortisoara. Se lasa sa se raceasca.
Se intinde peste prima foaie merele calite si apoi se intinde a doua foaie. Se da tava la cuptor, la foc potrivit (170o) circa 45-60 min.
Se scoate tava, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar si se taie in formele dorite.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradE fara introducere doar asteapta sa fie savurati, un deliciu....
Desert mucenici moldovenesti cu fanta, de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii