1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale. 2.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,se aduga la
1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale.
2.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,se aduga la amestecul de unt impreuna cu smintina.Se amesteca bine.Se unge cu unt o forma de de 26 cm,cu perete detasabil.
3.Se toarna aluatul in forma.Merele se spala,se curata,se taie in jumate si se scot simburii.Se cresteaza merele.
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C
4.Restul de zahar se amesteca cu scortisoara.Jumatatile de mere se tavalesc prin acest amestec.
Merele se pun in cerc,si se apasa putin in aluat.
5.Se da la cuptor,pe sina din mijloc ca.10-15 minute,dupa care coborim temperatura cuptorului la 160°C si mai alsam 25-30 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii