Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa. Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frec
Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa.
Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frecati zaharul cu ouale si zaharul vanilat, faina si le caldut adaugat treptat.
Fierbeti amestecul la bain-marie, pana cand se ingroasa. Luati vasul de pe foc si lasati la racit. Curatati merele, taiati-lein cubulete si fierbeti-le 10 minute in apa cu zaharul si scortisoara.
Scurgeti-le apoi de apa si puneti-le in rece.
Intindeti din aluat o foaie cu care tapetati o tava unsa cu ulei.
Trebuie acoperite si marginile tavii. Turnati peste foaie, nivelati-o si puneti prajitura la cuptor, la foc potrivit.
Taiati-o dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
Alte retete culinare de prajituri gasiti aici:
Prajitura cu brinza,
Reteta prajitura,
Prajitura cu piersici,
Tiramisu original,
Prajitura nuca,
Prajituri de casa,
Tarta cu mere,
Prajitura cu crema de ciocolata,
Negresa prajitura,
Retete pentru crema de prajituri: crema prajituri

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii