Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa. Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frec
Pentru aluat, amestecati faina cu zaharul, oul si untul, adaugand apa.
Omogenizati bine ingredientele si puneti aluatul la rece 2 ore. Pentru , frecati zaharul cu ouale si zaharul vanilat, faina si le caldut adaugat treptat.
Fierbeti amestecul la bain-marie, pana cand se ingroasa. Luati vasul de pe foc si lasati la racit. Curatati merele, taiati-lein cubulete si fierbeti-le 10 minute in apa cu zaharul si scortisoara.
Scurgeti-le apoi de apa si puneti-le in rece.
Intindeti din aluat o foaie cu care tapetati o tava unsa cu ulei.
Trebuie acoperite si marginile tavii. Turnati peste foaie, nivelati-o si puneti prajitura la cuptor, la foc potrivit.
Taiati-o dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
Alte retete culinare de prajituri gasiti aici:
Prajitura cu brinza,
Reteta prajitura,
Prajitura cu piersici,
Tiramisu original,
Prajitura nuca,
Prajituri de casa,
Tarta cu mere,
Prajitura cu crema de ciocolata,
Negresa prajitura,
Retete pentru crema de prajituri: crema prajituri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii