Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu mere intregi sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, smantana, zahar, faina, vanilie, unt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smantana si apoi treptat, in ploaie faina si se amesteca bine. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Merele se curata intregi de coaja, se scobesc la mijloc, li se scot samburii, iar in locul lor, se pun boabe de dulceata de visine. Se aseaza merele astfel pregatite in tava, iar peste ele se toarna compozitia si se lasa la cuptor.
Se serveste prajitura calduta.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu nuci si bezea
Prajitura Cocomac
Prajitura turnata cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii