Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu mere rase sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, oua, zahar, faina, pesmet, rom, unt.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin cate putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca totul bine, se adauga merele curatate de coaja si rase pe razatoarea de zarzavat, se mai amesteca si apoi se pune spuma de la cele sase albusuri. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit.
Cand este gata, se pune pe o farfurie si se insiropeaza cat este inca fierbinte.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu glazura de ciocolata
Prajitura cu rozmarin si caise uscate
Prajitura de ciocolata cu pere umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii