Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu mere rase sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, oua, zahar, faina, pesmet, rom, unt.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin cate putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca totul bine, se adauga merele curatate de coaja si rase pe razatoarea de zarzavat, se mai amesteca si apoi se pune spuma de la cele sase albusuri. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit.
Cand este gata, se pune pe o farfurie si se insiropeaza cat este inca fierbinte.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu glazura de ciocolata
Prajitura cu rozmarin si caise uscate
Prajitura de ciocolata cu pere umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii