Prajitura cu mere sau visine Prajitura cu mere sau caisereteta sunt: faina, oua, visine.
Prajitura cu mere sau caise se face asa: intr-un castron frecam galbenusurile cu zaharul timp de 15 minute si se pun cele 6 linguri de apa. Batem albusurile spuma, pune un praf de sare, apoi dupa ce devine bezea, turnam peste galbenusuri. Punem faina cernuta, amestecam usor dar bine. Punem merele taiate rondele sau caisele fara samburi si alegem o tava potrivita in care sa turnam compozitia prajiturii.
Alte dulciuri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii