Prajitura cu mere sau visine trebuie incercata si cu alte fructe de primavara. Ingredientele necesare acestei retete sunt: fructe, faina si zahar.
Prajitura cu mere sau visine este acea reteta care datorita aluatului o poti face chiar si cu fructe de padure. Pentru a prepara aceasta reteta trebuie sa procedezi asa: freci galbenusurile cu zaharul in jur de 15 minute, pana capata o structura pufoasa. Punem peste 6 linguri de apa. Separat batem albusurile si amestecam ambele compozitii. Usor turnam "in ploaie" faina. Aluatul prajiturii il punem intr-o tava tapetata cu faina. Peste el punem merele sau orice alte fructe.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu gem
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii