Prajitura cu mere sau visine trebuie incercata si cu alte fructe de primavara. Ingredientele necesare acestei retete sunt: fructe, faina si zahar.
Prajitura cu mere sau visine este acea reteta care datorita aluatului o poti face chiar si cu fructe de padure. Pentru a prepara aceasta reteta trebuie sa procedezi asa: freci galbenusurile cu zaharul in jur de 15 minute, pana capata o structura pufoasa. Punem peste 6 linguri de apa. Separat batem albusurile si amestecam ambele compozitii. Usor turnam "in ploaie" faina. Aluatul prajiturii il punem intr-o tava tapetata cu faina. Peste el punem merele sau orice alte fructe.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu gem
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii