Prajitura cu mere si budinca de vanilie este un desert racoros care se poate servi cu frisca. Ingredientele pentru prajitura sunt: mere, budinca si biscuiti.
O felie de prajitura cu mere va fi intotdeauna un desert fin si rapid. Prima data ne ocupam de mere. Le curatam si le dam prin razatoare apoi se pun la fiert in 500 ml apa clocotita. Preparam budinca dupa indicatiile de pe pachet folosindu-ne de cantitatea ramasa de apa. Adaugam si zaharul. Lasam sa fiarba si urmarim cum se tranforma dintr-o culoare mata intr-una transparenta. Tapetam doua tavi de chec cu folie de plastic si pe fundul tavii punem biscutii iar deasupra se toarna crema calda apoi se pun biscuitii. Dam la rece. Scoatem dupa 3-4 ore prajitura si in fiecare biscuite punem cateo zmeura.
Se serveste rece.
Alte retete cu mere recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii