Se combina in vasul de mixer faina, zaharul, espresso simpraful de copt pana cand acesta devin o pasta omogena. Se ia tava in forma de blat de tort, s
Se combina in vasul de mixer faina, zaharul, espresso simpraful de copt pana cand acesta devin o pasta omogena. Se ia tava in forma de blat de tort, se unge cu unt sau margarina si se torna compozitia. Apoi se adauga merele si stafidele, iar, la sfarsit, se presara chimenul. Se lasa la cuptor timp de 25 de minute, dupa care se lasa doua ore la racit.
Se orneaza cu cirese confiate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii