Laptele cald se amesteca cu untul topit si racit, drojdia, zaharul si zaharul vanilat, un galbenus. Se lasa sa creasca putin, se pune faina, se framin
Laptele cald se amesteca cu untul topit si racit, drojdia, zaharul si zaharul vanilat, un galbenus. Se lasa sa creasca putin, se pune faina, se framinta un aluat si se lasa la dospit. Se intinde in tava. Se unge cu putin gem de caise si apoi se pun merele curatate si taiate felii. Se presara cu zahar si se pun fulgi de migdale. Se presara untul in fulgi si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se coace la foc potrivit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineO reteta usoara pentru mic dejun: batoane sau cookies cu capsuni si afine proaspete, facute cu fulgi de ovaz si indulcite cu...
Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan barsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii