Este o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Se spala merele, se curata de coaja si se taie cubulete mici astfel incat sa se obtina 2 cani cu mere. Nuca se taie bucati mai mici. Intr-un bol se mixeaza ouale cu praful de sare si zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul cate putin, mixand continuu. Faina se amesteca cu bicarbonatul de sodiu apoi se toarna peste crema de oua. Se amesteca mai intai apoi se mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza. Se adauga si esenta de vanilie. Se incorporeaza merele apoi nuca. Se omogenizeaza bine apoi se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dimensiunea tavii este de 20x24 cm. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii. Se lasa la racit apoi se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii