Se amesteca martipanul cu doua galbenusuri. Se adauga restul de galbenusuri, zaharul pudra, apa, coaja de lamaie, amidonul, faina pana se incorporeaza
Se amesteca martipanul cu doua galbenusuri. Se adauga restul de galbenusuri, zaharul pudra, apa, coaja de lamaie, amidonul, faina pana se incorporeaza bine. Albusurile amestecate cu zahar se bat spuma, dupa care se adauga la crema de martipan. La final se adauga faina, migdalele si uleiul. Aluatul se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si tapetata cu faina, si se presara cu migdalele prajite. Se coace aprox. 50 de minute, la 170 de grade.
Se presara cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Lapte de pasare
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcDesertul acesta este printre primele pe care am invatat sa il fac inca de cand eram in scoala generala. Este o reteta clasica...
Tarta cu budinca si fructe
Comentarii