Prajitura cu morcov si ananas este o prajitura cu o combinatie inedita si un gust pe masura. Pana si cei mai sceptici vor fi uimiti sa afle ca au mancat o prajitura care contine o leguma, dar cu siguranta vor cere inca o bucata sau, de ce nu, chiar reteta.
1. Dati morcovii pe razatoarea fina; scurgeti ananasul- eu las putin suc, nu-l scurg tare.
2. Intr-un castron cerneti faina, amoniacul, praful de copt, sarea, allspice si scortisoara. Nu le cern mereu, dar atunci trebuie sa fiti atenti sa nu fie bulgarasi mici si sa nu se omogenizeze bine in compozitie.
3. Adaugati zaharul si uleiul si amestecati pana devine cremos. Adaugati ouale.
4. Adaugati morcovul, ananasul, nucile si stafidele si amestecati.
5. Turnati compozitia intr-un vas uns cu unt si coaceti la 180 grade Celsius cam 30-40 minute, pana cand e bronzata si scobitoarea iese curata.
Prajitura cu ananas si morcov se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi taiata si se serveste cu zahar pudra pe deasupra sau cu glazura.
Reteta de prajitura cu morcov si ananas a fost propusa pe forumul Culinar.ro de gabi gabi 33372.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii