Prajitura cu morcov si ciocolata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, praf de copt, scortisoara, nucsoara, nuci, stafide, zahar si ciocolata.
Prajitura cu morcov si ciocolata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura pune faina, cacaoa, scortisoara, nucsoara intr-un bol. Adauga nucile, stafidele si nuca de cocos.
Intr-un alt bol, amesteca ouale, zaharul si uleiul. Adauga ciocolata topita, apoi morcovii dati pe razatoare. Amesteca cu mixtura de faina. Se pune intr-o forma pentru cuptor de 23x32 cm.
Se coace la foc mic (160C) cam 45 minute. Se raceste 15 minute si se scoate din forma.
Prajitura cu morcov si ciocolata se serveste cu cafea, ceai sau lapte.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii