Blat: Margarina se amesteca cu 200 gr. zahar, cu nucile macinate, cu rom, iar apoi se pun albusurile batute spuma si faina. Compozitia rezultata se pu
Blat: Margarina se amesteca cu 200 gr. zahar, cu nucile macinate, cu rom, iar apoi se pun albusurile batute spuma si faina. Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Glazura: 200 gr. zahar se freaca cu cele 6 galbenusuri, care au ramas de la blat.
Crema: Pachetul de unt se freaca spuma cu 100 gr. zahar si cu nessul dizolvat in apa cu zaharul ramas.
Se ansambleaza prajitura si se lasa citeva ore la rece.
Se serveste rece cu cafe frappe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii