Se bat bine albusurile cu 300 gr. de zahar, se adauga 3 linguri de apa clocotita si zeama de lamiie. Se pune nuca de cocos, din care se pastreaza 2 li
Se bat bine albusurile cu 300 gr. de zahar, se adauga 3 linguri de apa clocotita si zeama de lamiie. Se pune nuca de cocos, din care se pastreaza 2 linguri care se presara deasupra si 3 linguri de faina. Se coace in tava tapetata cu hirtie - se unge cu ulei tava, se pune o foaie care este si ea unsa la rindul ei. Crema: se pun 7 galbenusuri si 150 gr. de zahar pudra si se amesteca pina cind se face ca o smintina. Dupa ce s-a racit se amesteca, cu 200 gr. unt frecat spuma cu vanilie. Glazura: 150 gr. zahar, 2 linguri cacao, o bucata mica de unt (cit nuca) si 3 linguri de apa clocotita. Asezare: blat - crema - glazura care se presara cu nuca de cocos.
Se serveste dupa ce a stat la rece citeva ore
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii