Pentru prajitura cu nuca de cocos foaia se face din 5 albusuri batute spuma cu 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos.
Pentru prajitura cu nuca de cocos, foaia se face din 5 albusuri batute spuma cu 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ pachet de praf de copt, 5 linguri de faina. Se coace la foc potrivit timp de 20-25 de minute intr-o tava tapetata cu faina si margarina, dupa care foaia fierbinte se insiropeaza cu o cana de lapte rece.
Crema - se pun la fiert 500 ml lapte cu 100 g zahar frecat cu 5 galbenusuri si 2 plicuri de vanilie, apoi se amesteca bine pana se topeste zaharul. Adaugam 7 linguri de faina si o lingura de amidon sau un pachet de budinca de vanilie. Cand fierbe laptele, adaugam totul bine amestecat si lasam sa fiarba un clocot bun, apoi dam la racit. Separat, se freaca 200 g unt si se incorporeaza cate o lingura de crema in unt, pana iese ca o maioneza, se intinde crema peste foaia coapta, iar deasupra tapetam cu nuca de cocos.
Dupa ce s-a racit, prajitura cu nuca de cocos se poate servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii