Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina si s
Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina,se da la cuptor,dupa ce se raceste se taie in trei fasii de aceeeasi latime.se face crema de vanilie.la care se adauga nuca.se unge prima foaie cu crema se aseaza cealalta foaie se unge si a treia deasupra se mai pune un strat subtire de crema apoi se pune frisca peste care se presara nuca macinata.
se serveste rece.
este delicioasa si arata extrem de bine.
pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii