Prajitura preferata de fiica mea
Blat: Batem albusurile, adaugam zaharul, nucile si apoi incorporam faina. Coacem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.
Crema: Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, adaugam faina si laptele. Punem vasul la foc mic si lasam sa fierba in timp ce amestecam continuu pana cand crema se ingroasa. Lasam crema la racit si apoi o amestecam cu untul si ness-ul. Intindem crema peste blatul racit, presaram alunele sau nucile prajite si maruntite.
Topim glazura si decoram prajitura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii