Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema. Se adauga nucile pisate, 50 gr. pesmet stropit cu rom si albusurile batute spuma. Se unge o
Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema. Se adauga nucile pisate, 50 gr. pesmet stropit cu rom si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu restul de pesmet, se toarna compozitia si se coace la cuptor. Dupa ce s-a copt se taie patrate sau dreptungihiuri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii