Pe scindura de aluat sau pe masa se cerne faina, se adauga unt rece taiat in bucatele mici si se toaca cu cutitul. Apoi, in faina amestecata cu untul
Pe scindura de aluat sau pe masa se cerne faina, se adauga unt rece taiat in bucatele mici si se toaca cu cutitul. Apoi, in faina amestecata cu untul se face o adincitura in care se toarna 3 galbenusuri frecate cu 1/2 pahar de zahar, se adauga bicarbonat, sare si se framinta. Apoi aluatul se intinde, se pune pe o tava unsa cu unt se presara cu nuci pisate amestecate cu 1/4 pahar de zahar si se toarna deasupra albusurile batute cu zahar (1/4 pahar de zahar). Se pune la cuptor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii