Pe scindura de aluat sau pe masa se cerne faina, se adauga unt rece taiat in bucatele mici si se toaca cu cutitul. Apoi, in faina amestecata cu untul
Pe scindura de aluat sau pe masa se cerne faina, se adauga unt rece taiat in bucatele mici si se toaca cu cutitul. Apoi, in faina amestecata cu untul se face o adincitura in care se toarna 3 galbenusuri frecate cu 1/2 pahar de zahar, se adauga bicarbonat, sare si se framinta. Apoi aluatul se intinde, se pune pe o tava unsa cu unt se presara cu nuci pisate amestecate cu 1/4 pahar de zahar si se toarna deasupra albusurile batute cu zahar (1/4 pahar de zahar). Se pune la cuptor.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii