Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand usor, apoi se pun nucile rasnite si aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa f
Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand usor, apoi se pun nucile
rasnite si aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa fierbinte. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se serveste cald sau rece.
Alte retete recomandate:
Nuci umplute
Tort de mere cu nuci si zahar ars
Chec cu mere si nuci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaPentru Mos Craciun! Un tort ciocolatos gatit asa frumos, eu zic ca merge pe masa de sarbatoare! Dar asta e doar parerea mea,...
Desert tort de biscuiti fara coacere
Comentarii