Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand usor, apoi se pun nucile rasnite si aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa f
Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile pe rand, amestecand usor, apoi se pun nucile
rasnite si aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa fierbinte. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se serveste cald sau rece.
Alte retete recomandate:
Nuci umplute
Tort de mere cu nuci si zahar ars
Chec cu mere si nuci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii