200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina. 6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, s
200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina.
6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, se toarna in tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor.
Galbenusurile se freaca cu 150 g zahar, pana se topeste zaharul si creste compozitia. Se intinde peste prajitura cand este coapta pe jumatate. Se da din nou la cuptor. Deasupra se cerne zahar farin si zahar vanilat, dupa care se taieparjitura in romburi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii