200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina. 6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, s
200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina.
6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, se toarna in tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor.
Galbenusurile se freaca cu 150 g zahar, pana se topeste zaharul si creste compozitia. Se intinde peste prajitura cand este coapta pe jumatate. Se da din nou la cuptor. Deasupra se cerne zahar farin si zahar vanilat, dupa care se taieparjitura in romburi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaTrebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii