Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se amesteca galbenusurile cu 200
Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se amesteca galbenusurile cu 200 gr zahar pudra si se pregateste budinca de vanilie. Se bate o margarina Rama, iar cand se raceste budinca se amesteca toate ingredientele pentru crema. La o jumatate din compozitie se adauga ciocolata topita. Se unge blatul cu crema fara ciocolata. Peste aceastea se pun biscuiti patrati, unul langa celalalt. Peste biscuiti se pune crema cu ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii