Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste faina, si, adaugand si restul de in
Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste faina, si, adaugand si restul de ingrediente, se framanta bine. Aluatul obtinut se imparte in 3. Din prima parte se intinde o foaie potrivita pentru tava si se asaza in tava tapetata cu faina, dupa care se fac in ea niste gaurele cu furculita. Se unge cu gem de caise, si se presara cu jumatate din cantitatea de nuci tocate amestecate cu zahar. A doua foaie se pune peste umplutura, si se procedeaza la fel ca in cazul primei foi. Peste aceasta vine ultima foaie. Se lasa sa creasca timp de o ora, dupa care se gaureste cu furculita si se baga la cuptor. Intre timp se prepara o glazura din cacao, unt si zahar, cu care se unge prajitura scoasa din cuptor.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCel mai simplu desert cu doar trei ingrediente!
Desert bomboane RafaelloReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii