Pentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de cacao si cu praful de copt. Compoz
Pentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de cacao si cu praful de copt.
Compozitia se aseaza intr-o tava (35 x 25) tapetata cu hartie de copt, se introduce in cuptorul incalzit dinainte, fara a-l deschide 20 de minute. Dupa ce se face proba cu andreaua, se mai lasa 10 minute.
Se scoate blatul, se unge cu umplutura dupa care urmeaza crema.
Umplutura: 250 g nuci macinate se amesteca cu 150 g zahar pudra.
Crema: 4 oua se amesteca cu 6 linguri zahar pudra, o lingura de cacao si 2 linguri de faina. Crema se prepara pe un vas cu apa clocotita, se amesteca continuu pana se ingroasa, se raceste. Se amesteca usor cu 200 g margariana Rama si se niveleaza pe stratul de nuci macinate. Suprafata se presara cu ciocolata rasa.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii