Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa
Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se taie in 2. Se unge cu gemul cald de caise. Piersicile se pun la scurs si se taie apoi felii. Se pun sub forma de evantai pe prajitura. Desupra se toarna glazura preparata conform instructiunilor de pe plic. Se taie patrate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii