Piersicile se taie jumatati se scoate samburele si se calesc 5 minute cu 3 linguri de zahar si aroma de vanilie. Se amesteca untul cu zaharul, se ada
Piersicile se taie jumatati se scoate samburele si se calesc 5 minute cu 3 linguri de zahar si aroma de vanilie. Se amesteca untul cu zaharul, se adauga ouale apoi faina. Se unge o forma de ceramica cu unt si se pun piersicile fara zeama, iar deasupra lor cu o lingura se pune aluatul. Se da la cuptor la 170 grade.
Se serveste rece cu sos de vanilie
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii