Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un al
Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un aluat consistent de intins. Coacem 2 foi. Pentru mijlloc pregatim un piscot din 6 oua. Pentru umplutura fierbem faina cu laptele si zaharul, lasam la racit si amestecam cu margarina. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Placinta mere
Prajitura mere
Prajitura visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii