Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Margarina se freaca cu zaharul pudra. Praful de budinca se fierbe in lapte, se raceste. Se amesteca cu margarina pregatita, se adauga pireul de castane si romul. Se amesteca bine si se unge pe blat. Se poate orna cu trandafiri din frisca batuta.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu miere
Clatite
Placinta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii