Blat: se bat albusurile bine, se aduga zaharul pe rand cate 1 lingura, se incoporeaza nuca de cocos amestecand usor, faina si praful de copt. Se pune
Blat: se bat albusurile bine, se aduga zaharul pe rand cate 1 lingura, se incoporeaza nuca de cocos amestecand usor, faina si praful de copt.
Se pune in tava dreptunghiulara unsa cu margarina solida si tapetata cu faina.
Se coace pana se desprinde de margini, culoarea devene roz iar miezul nu se mai lipeste la proba cu scobitoatea.
Crema: 2 linguri faina, 250 ml lapte se lasa la racit amestecul, apoi se adauga tot cate 1 lingura la 150 grame unt frecat cu 150 grame zahar pudra.
Se aromatizeaza crema cu coaja rasa de la 1 portocala si se incorporeaza zeama de la 1 portocala.
Se pune crema deasupra blatului racit, se pudreaza din belsug cu fulgi de nuca de cocos.
Reteta Prajitura cu portocale si nuca de cocos a fost propusa de Marika
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii