pentru deserturi aromate de tamna Clasica prajitura cu prune va ramane un deliciu pentru cine o gusta!
Din ingredientele blatului sfaramicios amestecate si apoi framantate intindem intr-o folie dfe plastic,un blat cat dimensiunea tavii(30/40 cm)pe care il coacem 10 minute la foc ciute apoi il lasam sa se raceasca. Preparam al 2 lea blat mixand cu viteza maxima untul cu zaharul si apoi cu cate un ou la 1/2 minute intre ele.La sfarsit adaugam esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul peste blatul sfaramicios deja copt apoi deasupra decoram toata suprafata cu jumatati de pruna,asezate cu scobitura in sus.In scobitura se pot pune mieji de nuca sau zahar,sau nimic:).Se da din nou la copt 25-30 minute apoi se p[udreaza si se taie in patrate potrivite.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii