Se amesteca faina cu untul, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, apoi se framînta / mixeaza bine. Se adauga ouale, framantand / mixand mai de
Se amesteca faina cu untul, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, apoi se framînta / mixeaza bine. Se adauga ouale, framantand / mixand mai departe, pîna devine un aluat omogen. Se tapeteaza o tava cu unt si faina, se pune aluatul iar deasupra, jumatatile de prune. Siropul pe care îl lasa prunele nu se pune! Se încalzeste cuptorul în prealabil la 170°C-175°C si se lasa 65-70 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii