6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina. Crema Se freaca galbenusele cu 1 cana de zah
6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina.
Crema
Se freaca galbenusele cu 1 cana de zahar si 2 linguri de cacao, se fierbe pe aburi, se raceste si se amesteca cu untul spuma.
Se ia doua foi de napolitana, se unge o foaie se pune blatul, din nou crema si ultima foaie deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii