Se amesteca faina cu untul si laptele, si amestecand continuu, se fierbe o crema densa. Se ia de pe foc, se adauga zaharul si zaharul vanilat, se toa
Se amesteca faina cu untul si laptele, si amestecand continuu, se fierbe o crema densa. Se ia de pe foc, se adauga zaharul si zaharul vanilat, se toarna romul, si galbenusurile. La final, cu foarte mare grija, se adauga albusurile batute spuma. Jumatate din aluat se toarna intr-o tava unsa cu ulei. Peste el se asaza piscoturile, iar apoi se toarna aluatul ramas. Se coace la cuptor timp de 45 de minute.
Alte prajituri recomandate
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii