Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si ouale intregi. Cand se obtine o crema pufoasa, se pun migdalele, faina, coaja de lamaie si scortisoara
Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si ouale intregi. Cand se obtine o crema pufoasa, se pun migdalele, faina, coaja de lamaie si scortisoara. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata, se presara cu zahar tos si se coace la foc potrivit, timp de 35 de minute. Se scoate prajitura fierbinte din tava, se taie in romburi care se unesc intre ele cu gem de caise.
Se serveste cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii