Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si ouale intregi. Cand se obtine o crema pufoasa, se pun migdalele, faina, coaja de lamaie si scortisoara
Se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si ouale intregi. Cand se obtine o crema pufoasa, se pun migdalele, faina, coaja de lamaie si scortisoara. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata, se presara cu zahar tos si se coace la foc potrivit, timp de 35 de minute. Se scoate prajitura fierbinte din tava, se taie in romburi care se unesc intre ele cu gem de caise.
Se serveste cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii