Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu sferturi de mere sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, smantana, zahar, oua, faina, vanilie, unt, zahar pudra vanilat.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smantana si apoi treptat, in ploaie faina si se amesteca bine. La sfarsit se pun albusurile batute spuma si sferturile de mere ; se amesteca usor. Se unge o tava cu unt, se pudreaza bine cu faina si se toarna compozitia in tava. Se tine in cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.
Se serveste calduta si presarata cu zahar pudra vanilat.
Alte retete recomandate:
Prajitura de post
Prajitura Kety
Prajitura cu nuca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii