Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de
Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de budinca si cu zaharul si lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema peste piscot. Batem spuma smantana cu zaharul pudra. Fierbem in apa gelatina si o lasam sa se raceasca putin, apoi o adaugam la smantana si amestecam. Turnam amestecul obtinut peste crema de budinca. Urmeaza un strat de fructe si gelatina. Punem la rece.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura mere post
Prajitura alba ca zapada
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv Auricasupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii