Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de
Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de lamaie.
Se framanta un aluat care se lasa 30 min la dospit.
Intre timp se pun perele intr-o sita sa se stoarca de zeama si se amesteca intr-un castron ingredientele pentru crema.
Se tapeteza o tava potrivit de mare cu hartie de copt si se intinde aluatul in ea. Se ridica putin marginile si se inteapa aluatul cu furculita in mai multe locuri. Se toarna deasupra amestecul de smantana si ou si se aranjeaza deasupra feliile de pere. Se coace 45 min. la 185 grade. In ultimele minute am acoperit-o cu o hartie sa nu se arda.
Rece se taie felii potrivite.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii