Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de
Laptele si untul se incalzesc usor si se dizolva inauntru drojdia. Se lasa cateva minute apoi se amesteca cu faina, zaharul, sarea, coaja si zeama de lamaie.
Se framanta un aluat care se lasa 30 min la dospit.
Intre timp se pun perele intr-o sita sa se stoarca de zeama si se amesteca intr-un castron ingredientele pentru crema.
Se tapeteza o tava potrivit de mare cu hartie de copt si se intinde aluatul in ea. Se ridica putin marginile si se inteapa aluatul cu furculita in mai multe locuri. Se toarna deasupra amestecul de smantana si ou si se aranjeaza deasupra feliile de pere. Se coace 45 min. la 185 grade. In ultimele minute am acoperit-o cu o hartie sa nu se arda.
Rece se taie felii potrivite.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligasimplu,rapid si extrem de bun alaturi de o cafea sau o cana de lapte...
Prajitura pufoasa cu cireseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii