Se freaca zaharul (1 pahar) cu untul sau untura si patru galbenusur, se adauga smintina, bicarbonatul si vanilia, se amesteca bine si se framinta cu f
Se freaca zaharul (1 pahar) cu untul sau untura si patru galbenusur, se adauga smintina, bicarbonatul si vanilia, se amesteca bine si se framinta cu faina o coca potrivit de moale. Se intinde cu vergeaua o foaie de marimea tavii de copt, se pune in tava si se unge cu marmelada. Se bat spuma 6 albusuri in care se adauga treptat un pahar de zahar, apoi nucile pisate (se amesteca usor dupa ce au fost puse nucile). Aceasta compozitie se asaza peste stratul de marmelada, se netezeste uniform si se coace la foc potrivit la inceput si spre sfirsit mai tare. Cind este gata, se taie in bucati patrate sau dreptunghiulare.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDesert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructe M-am cadorisit cu un tort fix pe gustul meu. Crema de...
Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii