Prajitura cu spuma

Se amesteca bine margarina cu zaharul pina devine o crema spumoasa. Se aduga galbenusurile, faina, zeama de lamiie si doua linguri de apa. Se face un

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150 gr. zahar tos
  • 150 gr. margarina
  • 300 gr. faina
  • 100 gr. zeama de lamiie
  • Spuma:
  • 4 albusuri
  • 50 gr. dulceata de capsuni

Mod de preparare

Se amesteca bine margarina cu zaharul pina devine o crema spumoasa. Se aduga galbenusurile, faina, zeama de lamiie si doua linguri de apa. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul, se aseaza intr-o tava unsa si se coace la cuptor la foc potrivit.

Din albusuri se face o spuma deasa, la care se adauga dulceata si se amesteca bine, apoi se intinde spuma pe blatul copt si racit si se da la cuptor inca 10 min, pentru a se intari spuma.

Dupa ce s-a racit se portioneaza in patrate sau dreptunghiuri

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci