Se bat ouale cu zahar pana se albeste compozitia. Se topeste untul. Se adauga apoi untul topit si racit, uleiul, laptele si vanilia. Se amesteca bine
Se bat ouale cu zahar pana se albeste compozitia. Se topeste untul. Se adauga apoi untul topit si racit, uleiul, laptele si vanilia. Se amesteca bine apoi se adauga faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie si portocala. Se amesteca totul pana la omogenizare. Se lasa la odihna 10 minute. Apoi se adauga un sfert de struguri in compozitie si toata compozitia se rastoarna intr-o tava captusita in prealabil cu hartie de copt. Se coace la cuptor in jur de 15 min sau pana a crescut dupa care se vor adauga strugurii ramasi si se va da din nou la cuptor 30-40 min pana se intareste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii