Pentru prajitura cu ulei se freaca intr-o cratita mica pe masina mierea cu bicarbonatul, tinandu-se pana ce mierea a devenit lichida. Se cerne faina pe masa de aluat.
Pentru prajitura cu ulei se freaca intr-o cratita mica pe masina mierea cu bicarbonatul, tinandu-se pana ce mierea a devenit lichida. Se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune mierea, uleiul, drojdia muiata cu putina apa si un praf de sare. Se framanta aluatul si se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora. Se imparte apoi in doua, se intind pe rand doua foi, se ung cu un strat subtire de marmelada si se presara cu nuci macinate, amestecate cu putin zahar. Se ruleaza fiecare foaie nu prea strans, se asaza amandoua ruladele in tava, se taie prajitura in felii groase de doua degete si se coc la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii