Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pina se inalbesc (devin albe), se adauga faina amestecata cu zahar vanilat si albusurile batute spuma. Se ase
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pina se inalbesc (devin albe), se adauga faina amestecata cu zahar vanilat si albusurile batute spuma. Se aseaza compozitia cu lingurita pe o tava de tabla unsa cu unt (la distante de 2-3 cm) si se coace la foc mare. Imediat ce prajiturile s-au rumenit pe margini se scot de pe tava cu cutitul si se rasucesc cit sint calde, in forma de cornete sau rulouri. Se umplu cu crema de ciocolata sau de cafea.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii