Pentru prajitura cu visine de sezon se mixeaza bine galbenusurile dupa care adaugam zaharul, mixam bine si apoi adaugam margarina.
Pentru prajitura cu visine de sezon se mixeaza bine galbenusurile dupa care adaugam zaharul, mixam bine si apoi adaugam margarina. Praful de copt il adaugam in laptele incalzit, mestecam, apoi il adaugam in compozitia de galbenusuri cu zahar si margarina. Adaugam coaja de lamaie rasa, praful de sare si faina in ploaie. Mixam si turnam compozitita in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Adaugam visinele fara samburi, fara a le apasa si dam tava la cuptor pt 30 minute la 180 grade C.
Se scoate din cuptor, se feliaza si se presara deasupra zaharul vaniliat.
Pofta buna!
Prajitura cu visine de sezon se serveste ca atare sau impreuna cu un glob de inghetata de vanilie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii