Se freaca zaharul cu untul si vanilia taiata marunt. Se adauga smintina si untul amestecind bine, apoi bicarbonatul. Se framinta cu faina astfel ca sa
Se freaca zaharul cu untul si vanilia taiata marunt. Se adauga smintina si untul amestecind bine, apoi bicarbonatul. Se framinta cu faina astfel ca sa se obtina o coca potrivit de tare. Se intinde o foaie groasa de un deget si se asaza in tava de copt. Se da la cuptor lasind pina se albeste coca. Se scoate incet tava la gura cuptorului si se asaza repede visinele fara simburi si stoarse bine de zeama. Se lasa sa se coaca. Se taie prajitura in tava cit este inca fierbinte, bucati patrate nu prea mari si se presara abundent cu zahar pudra. Dupa ce s-a racit se mai presara putin zahar pudra vanilat Visinele pot fi inlocuite cu capsuni sau caise.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaProfitam de fructele de sezon si pe langa o prajitura sau un tortulet bun cu cirese, pregatim si gem de cirese! :X
Gem de ciresePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii