Se freaca zaharul cu untul si vanilia taiata marunt. Se adauga smintina si untul amestecind bine, apoi bicarbonatul. Se framinta cu faina astfel ca sa
Se freaca zaharul cu untul si vanilia taiata marunt. Se adauga smintina si untul amestecind bine, apoi bicarbonatul. Se framinta cu faina astfel ca sa se obtina o coca potrivit de tare. Se intinde o foaie groasa de un deget si se asaza in tava de copt. Se da la cuptor lasind pina se albeste coca. Se scoate incet tava la gura cuptorului si se asaza repede visinele fara simburi si stoarse bine de zeama. Se lasa sa se coaca. Se taie prajitura in tava cit este inca fierbinte, bucati patrate nu prea mari si se presara abundent cu zahar pudra. Dupa ce s-a racit se mai presara putin zahar pudra vanilat Visinele pot fi inlocuite cu capsuni sau caise.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii