Fructele se pun intr-o strecuratoare, ca sa se scurga bine sucul din ele (caisele se taie in felii groase cat degetul). Se freaca bine untul cu zaharu
Fructele se pun intr-o strecuratoare, ca sa se scurga bine sucul din ele (caisele se taie in felii groase cat degetul). Se freaca bine untul cu zaharul, apoi cu ouale puse pe rand si cu laptele si se incorporeaza amoniacul si faina. Se toarna aluatul intr-o tava bine unsa si tapetata. Deasupra se distribuie egal fructele. Se coace in cuptorul incins, la foc moderat.
Se serveste rece, pudrata cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Prajitura cu branza
Chec
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii