Cu o seara inainte se scot simburii la visine si la cirese si se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra deasupra. Se scurg
Cu o seara inainte se scot simburii la visine si la cirese si se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra deasupra.
Se scurg visinele si ciresele si se pastreaza sucul pe care l-au lasat. Se amesteca bine cu faina.
Se bat spuma ouale cu zaharul si cind s-au albit si umflat se adauga sucul de la fructe si uleiul cite putin. Apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt mestecind incet si la urma fructele amestecate cu faina (acesta este secretul pentru ca sa nu "cada" in compozitie).
Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace pentru 45 de minute la 180°C.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii