Cu o seara inainte se scot simburii la visine si la cirese si se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra deasupra. Se scurg
Cu o seara inainte se scot simburii la visine si la cirese si se pun intr-un castron la frigider cu citeva linguri de zahar pudra deasupra.
Se scurg visinele si ciresele si se pastreaza sucul pe care l-au lasat. Se amesteca bine cu faina.
Se bat spuma ouale cu zaharul si cind s-au albit si umflat se adauga sucul de la fructe si uleiul cite putin. Apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt mestecind incet si la urma fructele amestecate cu faina (acesta este secretul pentru ca sa nu "cada" in compozitie).
Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace pentru 45 de minute la 180°C.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branza1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii